Silifke Rotary Kulübü 17. Olağan Toplantısını Yaptı

Silifke Rotary Kulübü 17. Olağan Toplantısını Yaptı

Silifke Rotary Kulübü 17. Olağan Toplantısını Yaptı

Silifke Cezaevi’nde annelerinin yanında kalan çocuklara oyun odası yapmak için verdikleri T.H.M konseriyle ses getiren Silifke Rotary Kulübü Mersin'in Silifke ilçesinde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Ahmet Muhsin Bingöl, yönetim kurulu ve üyelerin katıldığı program, İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başladı. Ardından yeni üyeler Adnan Bayer ve  Alp Ravanoğlu adaylarının tanıtılmasıyla devam eden programda, Öğretmen Melis Kaya da diksiyon, etkili konuşma ve iletişim hakkında bilgi verdi.

Açılış konuşmasını yapan, Kulüp Başkanı Ahmet Muhsin Bingöl,  2017 Ekim ayından beri, hizmet idealinin teşvik edilmesi ve geliştirilmesi, tanışıklığın bir hizmet fırsatı olarak geliştirilmesi, meslek hayatında yüksek ahlak standartlarının teşviki, bütün mesleklerin değerinin tanınması ve takdir edilmesi, ve her Rotaryen’in kendi mesleğini, topluma bir hizmet fırsatı sayarak yüceltmesini amaçlayan Silifke Rotary Kulübü 17. Olağan Toplantısı’ nı yapmak için toplandıklarını söyledi.

 MEDMAR İşletme Müdürü ve Rotary Kulüp Başkanı Ahmet Muhsin Bingöl yaptığı konuşmada amaçlarının, hiçbir maddi kazanç beklemeden, çocuklara, insanlara destek olup onları bilgilendirmek, ve bilinçlendirmek olduğunu vurguladı.

Basınla tanışıp kaynaşan Rotary Kulübü hakkında ileriye dönüş bir mesaj veren Başkan Bingöl, yapılan çalışmalar ve gelecekteki projelerle ilgili bilgi verdi. Bu güne kadar sağlıktan, iş güvenliğine, sosyal hayattan, çocuklara, doğadan kişisel gelişime kadar birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren kulübün yine başarılı adımlarıyla ilerlemeye devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36