Silifke Rotary Kulübü'nden huzurevi sakinlerine iftar yemeği

Silifke Rotary Kulübü huzurevi sakinleri ile Huzurevi İftar Yemeği'nde bir araya geldi

Silifke Rotary Kulübü'nden huzurevi sakinlerine iftar yemeği

Silifke Huzurevi Şefkat ve Bakım Evinde verilen iftar yemeği öncesinde Silifke Rotary Kulübü Başkanı Muhsin Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri yaşlılarla tek tek ilgilenip bir ihtiyaçları olup olmadıklarını sordular.

Başkan Bingöl, yemekte kendisini ve kulübünü tanıtmak için yaptığı konuşmasında,

Gönül ister ki bu toplantılarımızı daha fazla yapalım, daha fazla bir araya gelelim. Bugün iftar yemeği vesile oldu ama bundan böyle daha fazla bir araya gelmek için gayret göstereceğimizi belirtmek istiyorum"  dedi.

 Başkan Bingöl, Yaşlanmak hepimizi bekleyen bir durum. Yaşlanınca insanın daha çok şevkate ve bakıma ihtiyacı olur.Bugün burada görüyoruz ki devletimiz burada kalan yaşlılara o kadar güzel bakıyor ki adete bir bebek kadar hassas davranıyorlar. Bu durumu görmek bizleri de oldukça mutlu etti. Bizim Rotary’nin 6 temel ilkesinden birinin ekonomik ve sosyal kalkınmadır. Silifke Rotary Kulübümüz 1 yıldır topluma örnek olacak güzellikte çok önemli bir projeyi başarı ile yürütmektedir. Projeyi başlatan ve yürüten kulüp üyeleri başta olmak üzere, 1 yılda pek çok kişiye hizmet götürdüğümüz bu organizasyona destek veren tüm Rotaryenleri ve vatandaşlarımızı yürekten kutluyorum. Hedefimiz daha çok insana ulaşmaktır.. Rotaryenlerin en önemli görevleri iyi bir vatandaş olmaktır. Rotary yalnız iyi işler yapar” dedi.

Huzurevi sakinleri ise kendilerini unutmayarak gelen Rotaryenlere teşekkür ederken, “Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın. Burada bir çok arkadaşımızın ailesi var da yok. Devletimiz sağ olsun bizlere sahip çıktı bizleri burada hiçbir şeye muhtaç etmiyor. Tek ihtiyacımız bizleri ziyarete gelecek olan ve hal hatır soracak insanlar. Unutulmamak arada bir hatırlanmak, şefkati hissetmek bizlere yetiyor. Zaten insan bu yaştan sonra ne ister ki biraz sevgi biraz ilgi. Sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36