Silifke Türküleri Temalı Ses Yarışması Yapılacak

Silifke Türküleri Temalı Ses Yarışması Yapılacak

Silifke Türküleri Temalı Ses Yarışması Yapılacak

Bu yıl 45. si kutlanacak olup, Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan Silifke Türküleri Temalı Ses Yarışmaları için başvurular devam ediyor.

Ses yarışmasının ilk ön elemesi 15 Mayıs 2018 Salı günü saat 10:00 Belediye Kültür Merkezi olup, Final kısmı ise 15 Mayıs 2018 Salı günü akşamı saat 20:45’de Göksu Parkı Festival Alanında gerçekleştirilecek. Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne ön kayıtlar sürerken, katılımın yoğun olması bekleniyor.

45. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde sanat, spor, tiyatro ve konserler olmak üzere, kültürel ve sanatsal değerleri de ön plana çıkaracaklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu yıl düzenlenen ses yarışmasının Silifke Türküleri Temalı olarak gerçekleştirileceğini vurguladı.

Başkan Turgut, “1974 yılında ilçemiz Silifke’de ilk olarak kutlanan Müzik ve Folklor Festivali içerisinde yapılan ses yarışmalarını geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Her yıl ilçemizde 20-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla 10-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Düzenlenen ses yarışmasında her yaştan ve sesine güvenen vatandaşlarımızın ortaya çıkmasını sağlıyor, başarılı olanları ödüllendiriyoruz.

Birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız 45. Müzik ve Folklor Festivalimize tüm halkımızı bekliyoruz’ diye konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36