Silifke’de Bir İlk!

Kapalı Çocuk Oyun Alanı ‘’Park Evi ’’ Hizmete Açıldı

Silifke’de Bir İlk!

Medcem Silifke Belediye spor eski Teknik Direktör İnan Uçal ve Eşi Aslı Uçal tarafından Silifke'de  çocuklara özel kapalı alan çocuk oyun merkezi, ’ Park Evi’, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Celal Bayar Caddesi üzerinde geniş bir alana yapılan kapalı çocuk oyun parkı ‘’Park Evi’’ açılış törenine ,  Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir  ve Eşi Hayriye Cinbir, Arkum Eski Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Yalçın, CHP İlçe Sekreteri Ersin Servi'nin yanı sıra spor, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim ve Uçal ailesinin yakınları, davetliler, aileler ve çocukları katıldı.

Park Evi'nin Açılış Kurdelesini kesen Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir,  Silifke'de eksik gördükleri bir alanda böyle bir hizmet merkezini açtıkları için Uçal Ailesine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çocuklar için güzel bir projenin açılışını gerçekleştirdiklerini aktaran Park Evi'nin işletmecisi Aslı Durmuşlu Uçal ise açılışta yaptığı konuşmasında , "Silifke’nin ilk ve tek kapalı alanda oyun evi olan ‘’Park Evi’’ni açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımızın aileleri bu parka rahatlıkla çocuklarını getirebilirler. Ülkemizde örneklerini inceledik ve ona göre titizlikle çalıştık. Çocuklarımız vakitlerini birbirinden farklı oyun alanlarında geçirebilecekleri imkanlara sahip. Hem ruhen hem de bedenen kendilerini geliştirebilecekleri uygun bir ortam olan Park Evi’ne tüm çocuklarımızı bekliyoruz.’’ Dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36