Silifke’de parklar yaza hazırlanıyor

Silifke’de parklar yaza hazırlanıyor

Silifke’de parklar yaza hazırlanıyor

Silifke Belediyesi ilçe genelindeki parklara bakım ve yenileme çalışması yaparak yaza hazırlıyor.

Silifke Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte kent genelinde bulunan parklarda genel bakım ve onarım çalışmalarına başladı. İlçe genelindeki parklarda ve dinlenme alanlarında hummalı çalışmalara imza atan ekipler, vatandaşların ve çocukların daha ferah ve rahat ortamlarda yaşam sürdürebilmesi için alanları baştan aşağı yeniliyor.

Parklarda bulunan oyun grupları, zemin, park çevresi, yeşil alan ve ışıklandırma gruplarının değişimini ve onarımını gerçekleştiren belediye ekipleri aynı zamanda hijyen konusuna da büyük önem veriyor.

Silifke genelinde ki parkların program dâhilinde tek tek tepeden tırnağa değişerek yenilendiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Silifke Belediyesi olarak yaz aylarının gelmesi ile birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sürekli vakit geçirdiği parklarımızı program dâhilinde yeniliyoruz. Parklarımızda bulunan oyun grupları, yeşil alanlar, park zeminleri ve aydınlatma gruplarımızı tamamen yenileyerek ilçemizde bulunan parklarımızı yaz ayına hazırlıyoruz. Ekiplerimiz sadece parklarımızda bakım onarım işlemlerini yapmıyor aynı zamanda yeni parkların oluşması noktasında büyük çaba sarf ediyor. Kent merkezimiz yanında kırsal mahallelerimizde bulunan parkları tepeden tırnağa değişiyor yenileniyor. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızda en önemli husus vatandaşlarımızın çalışmalara sahip çıkmasıdır. Parklarımızda bulunan oyun gruplarının ve dinlenme alanlarının sahiplenilerek korunması gerekmektedir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79