Silifke’de Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığından sokak hayvanları için yaşam alanı

Silifke’de Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığından sokak hayvanları için yaşam alanı

Silifke’de Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığından  sokak hayvanları için yaşam alanı
   Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığınca sokak hayvanları için hayata geçirilen proje kapsamında Silifke Ülkü Ocakları Başkanlığı  ve Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı, havaların soğumasıyla birlikte sokakta yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanları için kentin farklı noktalarına su, mama ve kapalı barınaklar yerleştirdi.

 İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre , soğuk kış günlerinde barınak, yiyecek ve su  bulmakta zorlanan sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Kıvanç Derya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sokak hayvanları için bir çalışma başlattı.

 Şehrin farklı noktalarına barınak, mama ve su konuldu.

  Açıklamada görüşlerine yer verilen Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı İsmail Ateş, projeyle sokak hayvanlarının yaşam alanlarını düzenlediklerini belirtti.

 Barınakların şehrin değişik noktalarına konulduğunu aktaran Ateş, “Can dostlarımız için temin ettiğimiz barınma ünitelerini  şehrimizin belirli noktalarına yerleştirdik. MHP Kadın Kolları Başkanımız Kıvanç Derya ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte onların ihtiyacı olan su ve yiyecekleri de  barınma ünitelerine koyduk. Sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her zaman yardımseverliği ile bilinen Silifkeli hemşehrilerimizin de can dostlarına gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36