banner47

Silifke’de uyuşturucu operasyonu : 2 gözaltı

Silifke’de uyuşturucu operasyonu : 2 gözaltı

Silifke’de uyuşturucu operasyonu : 2  gözaltı
banner17
 Mersin’in Silifke ilçesinde ,Silifke Emniyeti tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda  2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre,  İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Silifke Atatürk Bulvarında bir adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi.

banner55

Operasyonda ,  satışa hazır halde  9 gram Metamfetamin, 6 gram Bonzai maddesi,  14 extacy hap, 5 Neurontin hap ve satıştan elde edilen  1500 TL nakit para ele geçirildi.

Yakalanan  A.B. ve V.A. uyuşturucu madde ticareti suçundan göz altına alındı.

 

banner18
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner65