Silifke’de yeni açılan Uysal Özel Güvenlik Şirketi hizmet vermeye başladı

5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun yürürlüğe girmesiyle birlikte güvenlik sektöründe hızlı bir büyüme kaydeden Türkiye’ye ayak uyduran Silifke’de Uysal Özel Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi ve eğitim kurumu hizmete başladı.

Silifke’de yeni açılan Uysal Özel Güvenlik Şirketi hizmet vermeye başladı
Disiplinli dürüst ilkeli seçkin ve eğitimli personel tercihi ve kaliteli hizmet anlayışı ile sektöründe Mersin’in dürüst firmaları arasında yerini almayı hedefleyen Uysal Özel Güvenlik şirketi Mersin bölgesinde hızla büyümeyi hedefliyor.

Özel Güvenlik Eğitim Kurumu ile de Silahlı/Silahsız Temel ve Yenileme Eğitimi ile Silah Geçiş eğitimi de vererek Özel Güvenlik olmak isteyen hemşerilerimize de TSK. ve Emniyet teşkilatından emekli deneyimli ve uzman kadrosu ile hizmet edecek olup, Görev aldığı koruma ve Güvenlik alanında deneyimli ve uzman kadrosunun yetiştirdiği personeli değerlendirmeye çalışacaktır.

Uysal, Özel Güvenlik Şirketi Kurucusu Rahmiye Uysal ve Şirket Yöneticisi Davut Uysal, Kamu kurum ve kuruluşları, her türlü işyeri, konut, tesis, plaza, site, depo, fabrika, hastane, okul, alışveriş merkezleri, tarihi yapılar, ticaret merkezleri, spor tesisleri ve açık alanlarda 24 saat hizmet verecek olan firmamız sektörle ilgili tüm teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek aynı zamanda da hizmetlerinde kullanacaktır” dediler.

Silifke’de hizmete açtığımız Özel Güvenlik Eğitim Kurumu ilçemiz Jandarma Komutanlığından emekli olmuş deneyimli J.Emekli Başçavuş Necati Asker yöneticiliğinde; özel güvenlik görevlileri yetiştireceğiz’ diyerek hizmetleri hakkında bizleri bilgilendiren

Davut Uysal, “Şu anda 26 Temel,40 Yenileme Eğitimi verdiğimiz, 14 Şubat 2014 (Sevgililer Gününde) tarihinde açacağımız temel eğitiminde de 40 kişi olacağını tahmin etmekteyiz. 100'e yakın da iş başvurusu yapmış güvenlik görevlimiz var. Hedefimiz bölgedeki güvenlik görevlilerine iş imkânı bularak onlara sürekli  istihdam sağlamak. Bölgemizdeki ihalelere girerek projeler almayı ve özellikle Silifke ve bölgesindeki gençlerimize kısa süreli değil uzun süreli iş imkânı sağlamaktır. Kadın, erkek fark etmeksizin isteyen herkese hizmet veriyoruz. Silifke ve bölgesi için eğitimli özel güvenlik görevlisi yetiştiriyoruz.   Güvenlik ve koruma hizmetinin yanı sıra okulumuzda yeni güvenlik görevlisi adaylarına Silahlı ve silahsız temel, yenileme  eğitimler veriyoruz. Şirketimize gelerek belge alan her birey tam anlamıyla teorik ve uygulamalı eğitimin alıp Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılan sınavda başarılı oldukları takdirde göreve başlamaya hazır oluyorlar” dedi.

Davut Uysal, “Bir iş yerinde yol arkadaşlarınız çok önemlidir. Öncelikli güvenilir ve halkın güvendiği bir insan olması çok önemlidir. Ayrıca bölgeye hakim birisi olarak İlçe Jandarma Komutanlığından emekli Necati Asker, İlçemiz Emniyet Müdürlüğünden emekli emniyet mensuplarımız ile deneyimli uzman eğiticilerimizle eğitim kurumumuzda; Güvenlik Şirketimiz de de bölgemizde yıllarca Güvenlik sektöründe çalışmış Özay Teker ile Koordinatör olarak çalışmak bizleri mutlu edecektir” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36