Silifkeli Avukatlar günlerini eğlenerek kutladı

Avukatlar düzenlenen yemekli ve müzikli gecede kıyasıya eğlendiler.

Silifkeli Avukatlar günlerini eğlenerek kutladı

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Mersin Baro Başkanlığı Silifke Temsilciliği tarafından, Marpessa Blue Beach Hotel’de Avukatlar gecesi düzenlendi.

Gecede, Mersin Baro Başkanlığı Silifke Temsilciliği Başkanı Gürhan Dölek ile birçok avukat katıldı.

Programda konuşan Başkan Gürhan Dölek, Silifke Barosu’na kayıtlı yaklaşık 100 ‘ün üzerinde avukatla birlikte bu mesleği icra etmenin onur ve gururunu yaşadığını ifade ederek, avukatların vatandaşlarımızın hak arama özgürlüğünün sesi ve teminatı, bağımsız yargılamanın da en büyük güvencesi olduğunu dile getirdi ve 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlayarak sözlerini noktaladı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Avukatlar Günü Pastası kesildi ve ardından 10. yıl marşı eşliğinde hep birlikte dev Türk bayrağı açıldı.

İçeride söylenen10. yıl marşının ardından gece havuz başında İzmir Marşıyla devam etti. Yakılan meşale ve dev Türk bayrağını sallayarak İzmir Marşının seslendiren Avukatlar, düzenlenen gecede kıyasıya eğlendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36