Silifkeliyi çileden çıkaran çalışma

Mersin’in Silifke ilçesinde başlatılan doğalgaz altyapı çalışmalarındaki sorunlar vatandaşları çileden çıkardı.

Silifkeliyi çileden çıkaran çalışma

İşte Doğalgazcıların Yaptıkları!

Mersin’in Silifke ilçesinde başlatılan doğalgaz altyapı çalışmalarındaki sorunlar vatandaşları çileden çıkardı.

Altyapısı Aksa Doğalgaz tarafından yapılan ancak başladığı günden bu yana özellikle ilçe merkez mahalleri Gazi ve Göksu’da yaşanan sorunlar, insanları canından bezdirmiş durumda.

Doğalgaz altyapısı boru döşeme çalışmaları kapsamında yapılan kazılarda, Elektrik ve içme suyu hatları zarar görüyor. Bu sebepten oluşan elektrik ve su kesintileri ise hem vatandaşları hem de Belediye, MESKİ ve Toroslar EDAŞ’ı sıkıntıya soktuğu gibi zaman zaman yollarda yapılan kazılar şehir trafiğini de aksatarak kazalara sebep oluyor.

Vatandaşlar, Doğalgaz borusu döşeyen müteahhit firmanın gelişigüzel olarak çalıştığını vurgulayarak, karşısında hiçbir yetkilinin sesini çıkarmaması da gelecekte yaşanacak felaketlerin habercisi olarak yorumluyor.

 

ZARARI KİM KARŞILAYACAK?

Öte yandan Göksu ve Gazi mahalle sakinleri, doğal gaz altyapısı biten sokaklardaki apartman önlerindeki sökülen parke taşı ve kırılan beton ve kaldırımları eski haline getirilmesini istiyorlar. 

Sosyal medya üzerinden mağduriyetleri dile getiren vatandaşlar, Yapılan çalışmadan dolayı oluşan hasarların giderilmesini istiyorlar. Vatandaşlar, binaya hat bağlamak için apartman kapısına kadar kazı çalışması yapılıyor ve bağlantı yapımı bitince öylece bırakılıp gidiliyor. Oluşan zararın karşılanmasını istiyoruz çağrısında bulundular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Irem uyanik 7 ay önce

Goksu malesin 70 sokak dogal gaz ne zaman gelece

Avatar
Irem uyanik 7 ay önce

Silifke dogal gaz gelecek goksu malesin 70 sokak

banner36