Silifke’ye hayvan besleme noktaları konuldu

Silifke’ye hayvan besleme noktaları konuldu

Silifke’ye hayvan besleme noktaları konuldu

  

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 

Silifke Kent Konseyi, Silifke Belediyesi, Kimsesiz Canları Koruma Derneği (KİMCANKO)

işbirliğiyle ve Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ve Silifke Belediyesi Kent Konseyinin katkılarıyla,  Silifke’ye hayvan besleme noktaları konuldu.

 

Sosyal Sorumluluk projesi projesi kapsamında, hayvan dostları için yapılan beslenme noktalarının açılışı Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunuk, Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu Kimsesiz Canları Koruma Derneği Başkanı Saadet Sayın ve dernek üyelerini katılımıyla yapıldı.

 

Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu, “Şehir içerisinde barınamayarak  ormanlık alana kaçan sokak hayvanlarının kırsal alanda yaşamlarına devam edebilmeleri için oluşturulan beslenme noktalarına önümüzdeki günlerde can suyu havuzları ve hayvan barınma noktalarının da ekleneceğiz” dedi.

Kimsesiz Canları Koruma Derneği Başkanı Saadet Sayın ise bu projeyi hayata geçirilmesinde katkısı bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36