Silifke’ye yeni model hijyenik çöp konteyneri

Silifke’ye yeni model hijyenik çöp konteyneri

Silifke’ye yeni model hijyenik çöp konteyneri

  

  

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kent estetiğine uygun bir şekilde modern olarak tasarlanan ve tasarımıyla da dikkat çeken yeni çöp konteynerlerinin, cadde ve mahallelere dağıtımının devam ettiğini vurguladı.

 Başkanvekili Altunok, ilçe sınırları içerisinde hizmete sunulan yeni model hijyenik çöp konteynerlerinin şehrin görüntüsünü bozmaması adına güzel bir uygulama olduğunu, esnaf ve vatandaşlardan da büyük bir ilgi ve beğeni aldıklarını ifade etti.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, ‘Silifke’miz için ve Silifke’mizin geleceği için çalışmalarımız sürecek. Bu şirin ilçemize temizlik bakımından yeni uygulamaları ve çalışmaları, hem şehir estetiğine uygun olarak hem de halk sağlığını en iyi şekilde koruyarak devam edeceğiz. Unutmayalım ki Silifke’de yaşayan herkes bu kentin sakini değil, bu kentin sahibidir. Biz de belediye olarak milletimize hizmet götürürken farklı düşünmeliyiz, farkındalık yaratmalıyız. İlçemizin modernleşmesi yolunda attığımız adımlar ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Kafes uygulamasını gerçekleştiren fen işleri ve temizlik müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum. Silifkemiz hizmetlerin en güzeline layıktır" dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36