Sunay Akın Silifke’ye geliyor

Sunay Akın Silifke’ye geliyor

Sunay Akın Silifke’ye geliyor

Silifke Belediyesi Tiyatro Topluluğu, yaklaşan 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla düzenleyeceği etkinliğe şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ı getiriyor.

Geçtiğimiz yıl tiyatro oyuncusu Levent Üzümcü’yü ağırlayan Silifkeliler bu yıl da şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın ile buluşuyor.

‘ETKİNLİĞE TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ’

27 Mart saat 19:30’da Silifke Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe tüm Silifke halkını davet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Belediyemiz Tiyatro Topluluğu bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Geçtiğimiz yıl ünlü tiyatro oyuncusu Levent Üzümcü’yü ağırlarken bu yıl da şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın’ı ağırlayacak olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında kahramanlık destanları yazan Türk Milleti'nin cumhuriyete uzanan yolculuğunu, cumhuriyet rejiminin toplumlara sağladığı kazanımları, bilime, aydınlığa ve demokrasiye inanan bireylerin bu değerleri koruma çabasını, cumhuriyet uğruna bedel ödeyen insan öykülerini her fırsatta dile getiren tiyatrocumuzu tebrik ediyor, 27 Mart’ta tüm halkımızı etkinliğimize bekliyoruz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36