‘Sünnet Şölenimize tüm halkımız davetlidir’

‘Sünnet Şölenimize tüm halkımız davetlidir’

‘Sünnet Şölenimize tüm halkımız davetlidir’

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 4 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 17:30'da Sayağzı Mesire Alanında gerçekleştirilecek olan Sünnet Şölenine tüm halkı davet etti.

Silifke Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilecek olan Sünnet şölenine katılımın yoğun olması beklenirken, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye hizmetlerinin sosyal ve kültürel etkinliklere ağırlık vererek devam ettiğini ifade etti.

Altunok, ‘Çocuklarımızı ücretsiz sünnet ettirerek mutlu günlerine ortak olacağız. Bu yıl yapacağımız sünnet şöleninde çocuklarımıza sünnet kıyafetlerini ücretsiz dağıtacağız. Sünnet şölenine kayıtlarımız sona erdi ve Çarşamba günü düzenleyeceğimiz bu şenlikte çocuklarımız ve ailelerimizle bir araya geleceğiz.

Sürpriz eğlenceler ve animasyon gösterileriyle dolu olacak sünnet şöleninde anne babalar için erkek evlatlarının ilk mürüvvetini gördüğü, mutlu oldukları günlerden biri olarak hatıralarında kalacaktır. Bu kentte yaşayan çocuklarımızın bu mutluluklarını paylaşmaktan buna vesile olmaktan çok büyük bir haz duyuyorum. Bu geleneğimiz inşallah bundan sonraki yıllarda da devam edecektir." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36