Taşucu Çarşı Merkezi Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Taşucu Çarşı Merkezi Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Taşucu Çarşı Merkezi Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Silifke Belediyesi kent merkezi ve mahallelerde asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Taşucu Mahalle merkezinde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, bozuk olan eski parkeleri sökerek yerine sıcak asfalt dökecek.

Sıcak asfalt çalışmalarının, esnafları ve vatandaşları memnun ettiğini belirten mahalle muhtarı Mehmet Köylü, ‘Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür ediyoruz. Mahallemizin çarşı merkezi gerçekten kötü bir durumdaydı. Bozuk olan parke yollar kötü bir görünümde ve çukurlar oluşmuştu. Çarşı merkezi sıcak asfalt yapılarak güzel bir görünüme ve hizmete kavuşacak. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz ’dedi.

Belediyenin asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor. 

‘HİZMETLERİMİZİ PLAN VE PROGRAM DÂHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 'Taşucu Mahallemizin daha önce birçok sokak ve caddesinde kalıcı hizmetler gerçekleştirdik. Bazı sokaklarda asfaltlama bazı sokaklarda ise zemin veya alt yapı nedeniyle parke çalışması uyguladık. Sorunları ve sıkıntıları bizzat yerinde tespit ederek, plan ve program yapıp, bu talepleri tek tek çözüme kavuşturuyoruz.

Bununla birlikte Taşucu esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın bir diğer önemli taleplerinden birisi ise çarşı merkezinin bozuk olan parke yolunun tamamen sökülerek sıcak asfalt dökülmesiydi. Şimdi de bu çalışmamızı gerçekleştiriyoruz. Tabi ki bu hizmetlerimizi sadece Taşucu bazında değil kentimizin 88 mahallesinde 4 farklı alanda çalışan ekiplerimiz büyük bir özveriyle sürdürüyorlar. Hizmetlerimizin halkımıza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36