Taşucu sakinleri iftarda buluştu

Taşucu sakinleri iftarda buluştu

Taşucu sakinleri iftarda buluştu

Silifke Belediyesi tarafından Taşucu Mahallesi Festival alanında düzenlenen iftar yemeği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Savar ve Cengiz Gümüş, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

ftar öncesi Belediye Başkanı Mustafa Turgut, iftarı bekleyen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, hayırlı Ramazanlar dileyen Başkan Turgut, ‘Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Gencimiz yaşlımız, fakirimiz, zenginimiz aynı sofrada yemek yiyoruz. Birlikte olacağımızı ve yan yana olacağımızı söylemiştik. Her zaman halkımızın yanında olacağız. Bu güzel iftar akşamında, bu güzel mekânda, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Hepimiz bu rahmet ayının feyzinden ve bereketinden faydalanmak üzere toplanmış bulunmaktayız. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı ve bu iftar sofraları, bizlerin bir araya gelmesine ve kaynaşmasına vesile oluyor. Bu hayırlı günler vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, iftarımıza katılan bütün hemşerilerimize sevgiler ve saygılar sunuyorum. Ramazan’ın ruhunu, sevgisini, paylaşımını, kin ve nefretten uzak herkesin birbirini kucaklamasını temenni ediyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79