TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan,Silifke’de bayramlaşma programına katıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan,Silifke’de bayramlaşma programına katıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan,Silifke’de bayramlaşma programına katıldı.

  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği Silifke ilçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Silifke ilçe  başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan , Yılmaz Tezcan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Lütfi Elvan: Asla başarılı olamayacaklar

İnşallah bu bayram, kardeşlik duygularımızın daha da güçlenmesine, birlik ve beraberliğimizin daha da artmasına, ülkemizin daha da güçlenmesine, hele o düşmanlarımıza cevap verebilecek nitelikte güçlü bir ülke konumuna gelmemize vesile olur" diye konuştu.

Türkiye'nin önemli bir coğrafyada bulunduğunu dile getiren terör destekçilerine tepki gösteren Elvan, "'Coğrafya kaderdir' denir. Dört bir yanımıza baktığımızda, son 16-17 yılda Türkiye'nin sağlamış olduğu gelişme, gücüne güç katan, ihracatını ve milli gelirini 3'e, 4'e katlayan ve her geçen gün daha da iyi konuma giden bir ülkeye karşı özellikle dışarıdan saldırılar artmakta. Bir taraftan güneyimizde bir terör koridoru oluşturma yolunda çaba sarfedelirken, diğer tarafta da 'Doğu Akdeniz'de acaba Türkiye'yi sıkıştırabilir miyiz? Türkiye'yi daha zor duruma sokabilir miyiz?' arayışının içinde olanlar var. Düne kadar 'terör örgütü' dedikleri örgütleri destekleyenler, NATO'nun 2'nci büyük ordusuna sahip olan Türkiye gibi bir güçlü ülkeye ve ittifak konumunda olan bir ülkeye karşı maalesef 3- 5 çapulcu ile o bölgede bir terör koridoru oluşturmaya çalışanlar asla başarılı olamayacaklar" diye konuştu.

Elvan programın son bölümünde partililerle tokalaşıp onların bayramlarını kutladı ve parti yönetimi ile birlikte AK Parti’nin  18.kuruluş yıldönümünü pastası kesildi.Bayramlaşma programına ; AK Parti İl Başkanı.Cesim Ercik,Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79