Tezcan, ‘14 Vekil adayı gibi sahadayım’

Tezcan, ‘14 Vekil adayı gibi sahadayım’

Tezcan, ‘14 Vekil adayı gibi sahadayım’

 AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, 24 Haziran seçimleri için saha çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, kendisinin milletvekili adayı olmamasına rağmen 14 milletvekili adayıymış gibi çalıştığını söyledi.

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkenin geleceği açısından oldukça önemli olduğunu, içte ve dıştaki düşmanlara karşı, oturacak zamanın olmadığın gecenin 3-4 lerine kadar seçmenlerle buluştuklarını ve Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu anlattıklarını söyledi.

Kimsenin kendi enerjilerini düşüremeyeceklerini ve Türkiye üzerinde nasıl bir oyun oynanırsa oynansın bu oyunlar karşısında yıkılmadıklarını ve halkın da bunun bilincinde olduğunu söyleyen Tezcan, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan’ a yaptıkları çalışma hakkında bilgi verdi.

 

Muhalefet partilerine de bir gönderme yapan Milletvekili Tezcan, “Vatandaşa anlatılanlarla gerçek hayatın çok bir alakası yok. Biz Silifkelilerin bir yöresel türküsü vardır ya hani sözlerinin içinde ‘Aslı Yok Yaylasında Bin Beş Yüz Koyunum var Benim’ diye bunlarda bol keseden atıyorlar. Gerçeklere bakmak lazım. Biz bu seçimde de vatandaşımıza inanıyoruz Yine AK Parti’yi güçlü bir milletvekili kadrosuyla çıkaracak ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarına destek olacak.” Dedi.

Mersin genelinde coğrafyanın çok büyük bir yüzölçümüne sahip olduğunu belirten Tezcan, seçim çalışmalarının Ramazan ayına denk gelmesiyle ve seçim süresinin kısa bir zaman diliminde olması milletvekili adaylarının her yeri gezerek kendilerini tanıtma fırsatını kısıtladığını, bu aşamada kendilerinin de tüm parti üyelerinin de gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36