Tollu, “Kent estetiğine önem veriyoruz”

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu beraberinde Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle ilçe genelinde çöp konteynerlerinin denetimlerini yapıyor.

Tollu, “Kent estetiğine önem veriyoruz”

Sorumluluk bölgesindeki tüm mahallelere eşit hizmet götüren belediye ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında konteynerlerin kamuflaj ve giydirme çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete sunulduğu bildirildi. Başkan Tollu yaptığı açıklamada; çöp konteynerlerine yönelik yeni uygulamalarıyla hem şehir estetiğine katkı sunacak hem de halk sağlığını koruyacak daha modern sistemlere geçiyor” dedi.

Erdemli Belediyesi ilçe sınırları içerisinde hizmete sunduğu yeni model hijyenik çöp konteynerleri, cadde ve mahallelere dağıtılmaya devam ediyor. Modern olarak tasarlanan ve tasarımıyla da dikkat çeken kamuflaj ve giydirme işlemlerinin tamamlanmasıyla çöp konteynerlerin tüm Erdemli'ye yerleştirildiğini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, kent estetiğini göz ardı etmediklerini söyledi. Çöp konteynerlerinin şehrin görüntüsünü bozmaması adına yeni uygulamalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Tollu, yeni sistem çöp konteynerlerinin estetik bir görünüme sahip olduğunu belirterek, doğru orantılı olarak mahalle ve caddelere dağıtımların gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Tollu, ‘kent yaşayanlarının mutluluğu tek hedefimiz’ vurgusu yaparak, “Temiz ve yemyeşil bir Erdemli için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Erdemli'nin temizlik bakımından yeni uygulamaları ve çalışmalarıyla hem şehir estetiğine katkı sunacak hem de halk sağlığını koruyacak daha modern sistemlere geçiyor” dedi.

GÖRÜNTÜ VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNİ ÖNLÜYOR

Tasarımı özenle yapılan konteynerlerin soğuğa ve güneş ışınlarına karşı dayanıklı olduğuna işaret eden Başkan Tollu, yeni sistem konteynerlerin kullanım kolaylığı ve boşaltma esnasındaki sessizliği ile görüntü ve gürültü kirliliğini de önlediğini söyledi. Başkan Tollu, konteynerlerin şehir estetiği ile ilgili önem arz ettiğini ve görüntü kirliliğini önleyerek uygulamaya koydukları sistem sonrası vatandaşlardan ve esnaflardan olumlu tepkiler aldıklarını bu yönde yapılan çalışmaların beğenildiğini dile getirdi.

VATANDAŞLARIN DAHA HASSAS OLMALARI İSTENDİ

Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre; çöp konteyneri temizliğiyle beraber dezenfektasyon işlerinin de ilçe genelinde tüm hızıyla sürdüğü bildirilirken, ekipler vatandaşlardan, ilçemizin daha sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşması adına, çöplerin çöp kenarlarına değil de konteynerlerinin içine atılması konusunda hassasiyet göstermelerini rica ettiler. Temizliğin son derece önemli olduğuna dikkat çekilirken, burada sadece belediyeye değil vatandaşlara da önemli görev ve sorumlulukların düştüğü kaydedildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36