TSO ve MDTO Yönetiminden Altunok’a Ziyaret

TSO ve MDTO Yönetiminden Altunok’a Ziyaret

TSO ve MDTO Yönetiminden Altunok’a Ziyaret

Başkanvekili Sadık Altunok Mersin Deniz ve Ticaret Odası ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini makamında konuk etti
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Oda Genel Sekreteri Yıldırım Baydar, Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Atahan Çukurova ve Genel Sekreter Korel Özbenli, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'u ziyaret ederek, Taşucu’nda bulunan AKTER A.Ş’ye ait Gemi ve Yat Bakım Tersanesinin son durumuyla ilgili bilgiler verdi.
Mersin Deniz ve Ticaret Odası ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini makamında konuk eden Başkanvekili Sadık Altunok, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak Başkanvekili Altunok ile bir süre sohbet eden oda yöneticileri, ‘Başkanvekilimiz Sadık Altunok’un çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılı ve güzel hizmetler yapıyor. Kendisini, Taşucu’nda bulunan AKTER A.Ş’ye ait Gemi ve Yat Bakım Tersanesinin son durumuyla ilgili bilgilendirdik. Çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine hizmetlerinde başarılar diliyoruz’ dedi.

‘Silifke'mize ve Silifke halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösteriyoruz’ diye konuşarak yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkanvekili Altunok, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, bu güzel kentimizi hak ettiği konuma taşıyacağız. Siz değerli yöneticilerimizin bizleri ziyaret ederek onurlandırması bizler için gurur vericidir’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36