Turgay Demirtaş, ‘Cemiyeti Hep Beraber Yöneteceğiz’

Turgay Demirtaş, ‘Cemiyeti Hep Beraber Yöneteceğiz’

Turgay Demirtaş, ‘Cemiyeti Hep Beraber Yöneteceğiz’

Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylığını Silifke’deki basınla Göksu Otelde basın toplantısı yaptı.

Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC), 5 Mayıs’ta Olağan Kongre’ye gidiyor. Kanal 33 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Demirtaş’ın Silifke Göksu Ote'de düzenlediği basın toplantısına çok sayıda gazeteci de destek verdi.

Sözlerine 5 Mayıs’ta yapılacak olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda başkanlık yarışı içinde ‘ben de varım’” diyerek başlayan Demirtaş, mevcut Başkan Ahmet Ünal’a da kuruma verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulunda yarışacak diğer adaylara da başarı dileyen Demirtaş, “Bu demokratik mücadeledeki diğer aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Yeni bir yol haritası çizerek, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımak için bugün karşınızdayım” dedi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni kendi ayakları üzerinde duran, mesleğin itibarına yaraşır, hak ettiği yere getirmek için elinden gelenin daha fazlasını yapmak için meslektaşlarından sorumluluk isteyen Demirtaş, şunları dile getirdi:

Bildiğiniz üzere 5 Mayıs’ ta Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan kongresi var, ve ben burada adaylığımı açıklıyorum. Bunun yanında, burada toplanmamızın asıl amacı hem sohbet etmek, hem de birbirimizi daha yakından tanımak. Sizinle birebir konuşup, sorunlarınızı, fikirlerinizi,  taleplerinizi dinleyerek bunlara bir çözüm arayışına girmek için buradayım. Yeni bir yol haritası çizerek, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımak amacıyla karşınızdayım. Cemiyetimizi, şehirle bütünleşen kentimizin tüm dinamiklerini yanına alan bir yapı haline getirerek dik duruşlu olan her zümreye eşit mesafede yaklaşan bir örgüt olması için çaba sarf etmeyi başlıca görevlerim arasında sayıyorum. Siz de takdir edersiniz ki bir meslek örgütü olan cemiyetimiz, ticari kazanç sağlanan bir yapı değildir. Ancak kendi giderlerini karşılayan, çeşitli fonlarla kendisine destek arayan birçok proje ile çok çeşitli konularda ivme kazanan bir yapı neden olmasın? Bunun için de gereken neyse kısa vadede yapacağımı ifade etmek isterim. Şüphesiz tüm sorunların farkındayız. Çözümü dışarıda değil kendi içimizde arayarak bulacağız. Bizim yönetimimizde olsun ya da olmasın, tüm üye gazeteci arkadaşlarımla cemiyeti hep beraber yöneteceğiz. Eksikliklerimizi beraber tamamlayacağız. Başarıya hep birlikte ulaşacağız.

Bu manada tekrar; Mersin Gazeteciler Cemiyeti başkan adaylığımı duyurur. Sizlere ve Silifke kamuoyuna sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36