Turgut, "Biz yaptık, onlar bozdu"

Silifke Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Belediye Başkan Adayı Opr. Doktor Mustafa Turgut, Silifke'deki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Turgut, "Biz yaptık, onlar bozdu"

Turgut, “Belediyenin parasının kişisel çıkarlara değil vatandaşa akacak"

Silifke Cumhuriyet Halk Partisi Silifke Belediye Başkan Adayı Opr. Doktor Mustafa Turgut, Silifke Belediyesini yeniden yönetmeye aday olduğunu ve geçmiş dönemde yaptıklarının şu an ki belediye tarafından bozulduğunu, bozulan yerleri yeniden ve daha iyisini yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Silifke Basınıyla bir ayaya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Adayı Turgut, “Belediyenin parasının kişisel çıkarlara değil vatandaşa akacağını söyledi.

Turgut, “ Partim tarafından yeniden aday gösterilmem beni onure etti. Bilindiği üzere 2014 yılında göreve geldik ve 5 yıl Silifke Belediyesinin çok iyi yönetip halkın yararına birçok başarılı işe imza attık. Şuanda sahaya indik ve sahada 2014 yılındaki havayı yine soluyoruz nisanların heyecanı bizlere yansıyor. Seçimi açık ara önde alacağımıza inanıyorum” dedi.

Silifke Belediyesi olarak bir çok başarılı işe imza atmıştık. Bunların içerisinde halkın yararına olan bazı projelerimiz vardı. Maalesef ki onları etrafındaki insanlara rant için kiraya verildiğini görmek bizleri üzüyor. Örnek verecek olursak; Kaleye bir seyir terası yaptık belki de Türkiye de örneği yoktur ama bakıldığı zaman hala işletme sıkıntısı yapıyor. Belediye olarak çalıştırıp halkın yararına gelen misafirlerini ağırlayabileceklerini ve Silifke’nin havasını soluya bilecekleri bir mekândan öteye gitmiş. Yine tarlada çalışan kadınların çocuklarını bırakabilecekleri bir kreş hazırlamıştık. Sonuna geldiğimizde maalesef ki hizmet süremiz dolmuştu orayı da şuan Ruslara vermişler, tamamen para kazanmak uğruna sosyal projelerimiz maalesef ki ortadan kaldırılmış, Bizim yaptığımız hizmetleri onlar bozmuşlar. Şuan bizim gördüklerimizi halkta görüyor bu nedenle sokakta insanların değişim istediği çok açık ve net. 1 Nisan da seçimi açık ara alacağımıza inanıyorum” dedi.

Silifke ‘de yapmayı planladıkları daha çok projelini olduğunun altını çizen Turgut, “Bizlerin hizmet anlayışında Silifkelinin çıkarı önemli. Silifke’nin parası Silifkelilere geri dönmeli. Bu nedenle yerel esnafa yönelik çalışmalarımız olacaktır. Önce halkımız için öncelik onlara. Bu nedenle seçimi aldığımız zaman Silifke halkı yararına birçok işte imzamız olarak” dedi.

Yerel basının gücüne de değinen Aday Turgut, etki altında kalmadan taraflı olmadan ve her türlü yapıcı eleştirilere açık olduğunu yönetim anlayışını da bu şekilde olduğunu belirtti. Silifke basının gücünden de bahseden Turgut, “yerelden ulusala kurulan köprünün Silifke olarak gücünü görebiliyor, her türlü haberi anında televizyonlara taşıyacak güçlü bir basınımızın bulunması da ilçemiz açısından oldukça önemlidir. İlçemizde görev alan gerek yazılı gerek görsel gerekse ulusal alanda çalışan tüm gazetecilerimizle barış ve güven içinde çalışmak büzleri mutlu ediyor” dedi. 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ve Sosyal Medya Sorumlusu Mehmet Ceylan, Basınla buluşup bilgi veren Başkan adayı Turgut’a kamuoyunu doğru bilgilendirme adına yaptıkları toplantı için teşekkür ettiler.

Toplantıya CHP Kadın Kolları Başkanı Mükerrem Mine Satar, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Şahin, Partili Cemil Sungur, Ersin Servi ve Şerife Yörükçü katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36