Turgut, ‘Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız’

Turgut, ‘Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız’

Turgut, ‘Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız’

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Atakent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sıkıntıları dinledi. Turgut, ‘Uzak yakın demeden 88 mahallemizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yerinde ve kalıcı hizmetler yapmaya gayret gösteriyoruz’ dedi.

Mahalle ziyaretleri ve halk günlerinde esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Atakent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Turgut, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de taleplerini dinledi. Başkan Turgut’a Belediye Meclis Üyesi Mehmet Eser’de eşlik etti.

 

‘SİLİFKE’Yİ MAHALLELERİMİZLE BİRLİKTE HAK ETTİĞİ DURUMA GETİRECEĞİZ’

Başkan Turgut, “İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinliyor, bu sorunların çözümü için karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

 

Bizler bu göreve zaten hizmet etmek için geldik. Şehrimizin ve mahallelerimizin her neresine kim bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun. Bizleri mutlu eden tek şey, ne kadar fazla hizmet yapabiliyorsak işte biz o kadar çok mutlu oluyoruz. Biz burada yaptığımız çalışmalarla sadece mahallemizin değil burada yaşayan vatandaşlarımızın da hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Arazi yollarımızın yapılması, mahalle yollarımızın genişletilmesi, yolların parke ve asfalt yapılması, yeni parklar ve çevre düzenlemeler yapılması gibi bütün hizmetlerimiz burada yaşayan vatandaşlarımız içindir. Ben kendim de bir şoför çocuğuyum. Zor koşullarda büyüdük. Varlığı da gördük yokluğu da. Bütün bu zorlukları gayet iyi biliyorum. İnşallah her şey güzel olacak. Bir olursak beraber olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olamaz” dedi.

 

‘HİZMETLERİN DEVAMINI İSTİYORUZ’

Taleplerini ve sıkıntılarını Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a birebir anlatan mahalle sakinleri, ‘Mahallemize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sorumluluk alanınız 88 mahalleyle birlikte genişledi ve kısıtlı imkânlarla başarılı hizmetler yapıyorsunuz. Elbette ihtiyaçlar bitmiyor. Daha birçok eksiğimiz mevcut. Fakat şahsım ve mahalle sakinlerimiz inanıyoruz ki,  bu eksiklikleri de kısa sürede tamamlayacaksınız. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Hizmetlerin devamını ve yarım kalan çalışmaların tamamlanmasını istiyoruz’ diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36