TURNUVA'NIN KAZANANI OGM ORMANSPOR OLDU

TURNUVA'NIN KAZANANI OGM ORMANSPOR OLDU

TURNUVA'NIN KAZANANI OGM ORMANSPOR OLDU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvası’nın final maçında OGM Ormanspor Çukurova Basketbol’u 70-63’lük skorla mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyonluk sevinci yaşayan takıma kupa ve madalyalarını Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özgür Sanal verdi.

Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan maçlara Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özgür Sanal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Osman Denizer,  Mersin Büyükşehir Belediyespor As Başkanı Hikmet Avşar, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bölge As Başkanı Ali Adalıoğlu, Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan ve annesi Songül Aslan ve sporseverler katıldı.

2015 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın anısını yaşatmak için düzenlenen turnuvada 6 takım şampiyon olmak için mücadele verdi. 4 gün süren turnuvada son maçlar oynandı.

Turnuvanın son gününde beşincilik altıncılık maçında Adana Basketbol, Kayseri Basketbol kıyasıya mücadele etti. Kayseri Basketbol rakibi Adana Basketbol'u 68-54'lük skor ile yenerek, beşinci oldu. Üçüncülük dördüncülük maçı Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında oynandı. Rakibini 75-66 mağlup eden Hatay üçüncü olurken, ev sahibi Mersin Büyükşehir Belediyespor dördüncü sırayı aldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36