Tuz lambası hediyelik eşya dükkanı açıldı

Tuz lambası hediyelik eşya dükkanı açıldı

Tuz lambası hediyelik eşya dükkanı açıldı

 Tuz lambası hediyelik eşya dükkanı açıldı

 

Silifkeliler nefes darlığına 'tuz lambası' ile çözüm buluyor.         

Silifke’de açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirilen , Turkuaz ‘Tuz Lambası- Hediyelik Eşya” dükkanı hizmete girdi.

 

Hizmete giren dükkanın açılışı AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, AK Parti Silifke İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirildi. Aynı zamanda açılışa çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Milletvekili Tezcan, açılan iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Tezcan, “Burada sadece bir iş yeri değil aynı zamanda şifa dağıtacak bir mekan olarak ta açılan bu işletmenin bir çok insana şifa dağıtmasını temenni ediyorum. "Allah iş yerini açan kardeşimiz Hafize hanımı ve esini utandırmasın"” dedi.

 

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, açılan iş yerinin Silifke’ye renk kattığını, insanların internet üzerinden sipariş vererek ulaşabildikleri ürünlerin artık Silifke’de satılabilmesinden dolayı büyük bir hizmette adım attıklarını ve hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

 İş Yeri sahibi İbrahim ve Ha    fize Alıcı ise açılışta yaptığı konuşmasında; “Yapmış olduğu araştırmalar neticesinde, son zamanlarda nefes darlığı çeken insanların artmasıyla birlikte birçok vatandaş, odalarına tuz lambası koymaya başladı.  Teknolojinin insan üzerinde gösterdiği olumsuz etkinin artık tuz lambalarıyla çözüm bulduğunu gördüm. Çankırı kaya tuzundan yapılan ve görsel güzelliğinin yanı sıra odanın hava dengesini sağlaması nedeniyle sağlığa da faydalı olduğu için Silifke’de böyle bir iş yerini açmaya karar verdim” dedi.

Alıcı, tuzun şifa dağıttığının altını çizerek, “Nefes darlığı, stres, yorgunluk, konsantrasyon bozukluğu, migren ve baş ağrısı rahatsızlığı olan bir çok müşterimiz, tuz lambası satın alıyor. Herkes olumlu etkilerinin olduğunu söylüyor. Kalp, lale ve vazo gibi çeşitli şekillerde gece lambaları 7’den 70 ‘e her kesime hitap ediyor. Sadece bir işletme değil şifa anlamında insanlığı hizmet etmekte bizleri ayrıca onurlandırıyor” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gizem 6 yıl önce

Bu dükkan nerede... adresini alabilirmiyim... Fotoğraf baskılı tuz lamba yaptırmak istiyorum...

Avatar
TURKUAZ Tuz Lambası 6 yıl önce

Adresimiz; Goksu Mah. 67.Sok No:7/D (Eski Devlet Hastanesi Yanı) Silifke...
Cep No: 05374351524 - 05342452739

banner36