Uçar, ‘Adalet ve Özgürlük’ dolu nice bayramlara’

Uçar, ‘Adalet ve Özgürlük’ dolu nice bayramlara’

Uçar, ‘Adalet ve Özgürlük’ dolu nice bayramlara’

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve partililer, yoğun bir katılımla bayramlaşma etkinliğini gerçekleştirdiler.

Katılan tüm partililerin bayramını kutlayarak konuşmasını gerçekleştiren CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “İnşallah önümüzdeki bayramlarda adaletli hakkaniyetli ezenin olmadığı ezilenin kollandığı bayram gibi bayramlarda buluşmak ümidiyle kurban bayramının hepimize ve İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum.

Sevgili yoldaşlarım, değerli partililerim… Terörün gölgesinde birçok  alanda çeşitli sıkıntılarla yine bir bayram karşılıyoruz. Daha huzurlu daha mutlu  bir Türkiye şartları hayal ediyor, umut ediyor bunun için mücadele ediyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramlarımızı daha huzurlu bir ortamda başka bir Türkiye’de ve CHP’nin iktidarında kutlamak nasip olur” dedi.

‘BU BAYRAM TARİHİ BİR DÖNEME DENK GELDİ’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, “Çok değerli gençler, hanımefendiler, beyefendiler hepinizi saygıyla selamlıyor ve bayramınızı kutluyorum. Bu bayram ülkemiz açısından tarihi bir döneme denk geldi. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladık. 1 Eylül Dünya barış günü kutlandı. Hemen arından Kurban Bayramını kutlamanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bu barış günü ve bayramlarımızın ülkemize ve bölgemize adalet, özgürlük, huzur ve barış getirmesini diliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız Adalet mücadelesi de inşallah Türkiye’ye umut, kardeşlik, beraberlik ve huzur getirir” diye konuştu. 

‘2019’DA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM’

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, “Çok değerli yoldaşlarım. Bir bayramı daha birlikte idrak ediyoruz. Bundan sonra ki bayramlarımızın da böyle sağlıklı, mutlu ve neşe içinde geçmesi için bugünkü birlikteliğimizi uzun süre devam ettirmemiz gerekiyor. Gerçekten örgütlerimiz ve bizler çetin bir mücadele içine girdik. Önce Adalet Yürüyüşü ve hemen ardından gerçekleştirdiğimiz Adalet Kurultayımız milyonların umudu oldu. Bunu birlik ve beraberlik içinde götürürsek birbirimizi sever sayarsak fikirlerimize değer verirsek inanın 2019’u başarmak hepimiz için amaç olacak ve bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi. Partililer bayramlaşma etkinliğinin ardından sohbet ederek, İlçe Örgütünün çalışmaları ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36