Ülkü Ocaklarından sokak hayvanlarına barınak

Ülkü Ocaklarından sokak hayvanlarına barınak

Ülkü Ocaklarından  sokak hayvanlarına barınak
 Silifke-Taşucu Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından sokak hayvanları için alınan kulübeler belli noktalarına mamayla birlikte bırakıldı.

Silifke-Taşucu Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Halil Kirişçioğlu yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz kış mevsimi nedeniyle sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarına biz de destek veriyoruz.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimizin başlattığısokak hayvanları için barınma ve mama temini projesi kapsamında Taşucu Ülkü Ocakları olarak sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu bölgelere 2 adet köpek 3 adette kedi yuvası ve mama ile su kapları bıraktık. Sokaktaki dostlarımızın beslenme ve barınma ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Bizim olduğu kadar, bu canların da yaşam hakları var. Bu canların da huzur içinde yaşamaları gerekir. Biz insanlara yakışan da bu canlara huzur yaratmaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu canların mamalarını dökmeyin, barınaklarına zarar vermeyin." diye konuştu.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36