Ülkü Ocaklarından "Vatan Yahut Silistre" Oyunu

Ülkü Ocaklarından "Vatan Yahut Silistre" Oyunu

Ülkü Ocaklarından "Vatan Yahut Silistre" Oyunu

Ülkü Ocakları Silifke Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen "Vatan Yahut Silistre" adlı tiyatro oyununa davetliler yoğun ilgi gösterdi.

"Vatan Yahut Silistre" adlı tiyatro oyunu Silifke Belediyesi Kültür Merkezinde sergilendi. Namık Kemal’ın aynı adlı eserinden uyarlanan oyunu Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar seyretti.

Duygu dolu anların yaşandığı tiyatro gösterisi sonrasında Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘Silifke’mizi böylesi kültürel bir faaliyet ile buluşturmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gayemiz, Türk gençliğini her alanda donanımlı hale getirmektir. Çünkü biliyoruz ki, yarının müreffeh Türkiye’sini bizler inşa edeceğiz. Şunu da belirtmek isterim ki, gerçek sanatseverler Türk milliyetçileridir, ithal fikir sahipleri değil. Bizler sanatçıların birleştirmeye, bütünleştirmeye, gençliğe yön vermeye çalışmaları gerektiği inancındayız.

İşte Türk Milletinin bağımsızlık aşkının ifadesi olan en güzel örnekte Vatan Yahut Silistre’dir. Yaşanmış bu hikâyeyi bizlere ve bugünlere taşıdığı için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir eseri bize kazandıran Namık Kemal’i hürmetle ve rahmetle anıyorum. Türk gençliği dünü bugünü yarını birlikte görüp birlikte düşünebildiği sürece hür ve bağımsız kalacaktır. Türk gençliği doğru güçlü ve ileriye dönük ideallerini Ülkü Ocaklarının çatısı altında bulacaktır.

Silifke Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin Milli manevi değerlerine bağlı gerektiğinde ülkesini vatanını  savunacak güç çeviklikte ve aynı zamanda bir elinde ilim bir elinde ahlak ve erdem olan büyük Atatürk'ün yolunda yetişmesi şarttır. Bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi her şartta yapacağımıza söz veriyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından tiyatro oyuncularına Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Sezer, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Belediye Meclis Üyesi Ali Usca ve Cemil Parlar tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79