Uluğ Bey'de Opera Keyfi

Uluğ Bey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi operayla tanıştı

Uluğ Bey'de Opera Keyfi

Uluğ Bey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi operayla tanıştı

Okulun yılsonu etkinlikleri çerçevesinde davet edilen Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları öğrencilere opera ve bale resitali yaşattı.

Okul spor salonunda düzenlenen etkinlikte sanatçılar tarafından dinleti gerçekleştirilirken, Rusça, İtalyanca ve Türkçe eserler seslendirildi.

 Yaklaşık iki saat süren etkinliğe Uluğ Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yıldırım, Okul idare görevlileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere yeni bir ufuk kazandırılmasında katkısı olan sanatçılara teşekkür eden Okul müdürü Yıldırım, “Düzenlediğimiz bu etkinlikle okul öğrencilerimiz opera ve baleyi daha yakından tanıma fırsatı buldu. Okulumuza renk katan ve öğrencilerimizi opera ile tanıştıran Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarına ve bu dinletinin gerçekleşmesinde emeği geçen okulumuz idare, öğretmen, öğrenci ve personeline teşekkür ediyorum.”dedi.

Keyifli geçen etkinliğin ardından Okul Müdürü Murat yıldırım tarafından, Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarına çiçek takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36