Vekil Gül Yılmaz’dan gazetemize ziyaret

Vekil Gül Yılmaz’dan gazetemize ziyaret

Vekil  Gül  Yılmaz’dan gazetemize ziyaret

Mersin  Milletvekili  Zeynep  Gül  Yılmaz, Silifke’ye gelerek  bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyaretinde yeni yapılan sağlık kompleksini  gezen  ve incelemelerde  bulunan Vekil  Zeynep  Gül  Yılmaz daha sonra ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek sohbet etti.

Beraberinde  Silifke AK Parti  İlçe  Başkanı Mehmet Emin Kurt ve AK Parti  Kadın Kolları Başkanı Emine Can’la birlikte gazetemize ziyaret gerçekleştiren Vekil Gül Yılmaz,  gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Türkiye gündemi ve çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Vekil Gül Yılmaz , Türkiye’nin ve  Dünyanın aylardır mücadele içinde olduğu Koronavirüs salgını ile etkin bir mücadele sergilendiğini  belirterek ,’’ Korona virüs salgını zamanında da bizler görevimizi her zaman yapmaya devam ettik. Vatandaşlarımızdan gelen telefonları her zaman açtık ve sorunları çözüme ulaştırmaya çalıştık. Sağlık Bakanlığımızın ve  Cumhurbaşkanımızın etkin çalışmaları ile diğer ülkelere göre çok daha zamanlı ve programlı bir şekilde virüse müdahale edildi. Yine virüs yok denilemez ama ülke olarak tedbirimizi elden bırakmazsak virüsün de azalacağının düşüncesindeyim. İnşallah virüs salgınını bir an önce atlatırız. Sağlıklı günlerimize kavuşuruz.’’dedi

Mersin ve ilçelerinde planlanan yatırımların  ve projelerin de en yakın zamanda hayata geçirileceğini ve bu konuda diğer vekil arkadaşlarıyla birlikte çalışmalar yaptıklarını belirterek, ‘’Mersin ve ilçeleri hak ettiği  hizmeti en iyi şekilde almaları için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘’ dedi

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36