‘Yalan Dedektörü’ Adlı Tiyatroya Gülnar’da Yoğun İlgi

‘Yalan Dedektörü’ Adlı Tiyatroya Gülnar’da Yoğun İlgi

‘Yalan Dedektörü’ Adlı Tiyatroya Gülnar’da Yoğun İlgi

4. Türk Dünyası Tiyatro Günleri kapsamında Gagauzya Komrat Belediyesi S.Kesya Müzik ve Drama Tiyatro topluluğu tarafından “Yalan Dedektörü” adlı oyun Gülnar Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Yalan Dedektörü oyunu, sıradan bir aile olan karı kocanın günlük yaşamı, genel tatminsizlikleri ve yaşam tarzı hakkında bir hikaye.

Büyük İlgi gören tiyatro Belediye Başkanımız Ahmet Günel’in ve çok sayıda vatandaşımızın katılımlarıyla başladı.

Tiyatro oyunundan sonra konuşma yapan Belediye Başkanımız Ahmet Günel konuşmasında ’’Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayıp bu oyunu izlemeye geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen 4. Türk Dünyası tiyatro günleri münasebetiyle Gagauzya Komrat Belediyesi tiyatro grubunun Yalan Dedektörü adlı oyununu izledik. Bizler bu zamana kadar Türk kardeşlerimizle bir araya gelmek istemişizdir. Dilimiz, Kültürümüz, her şeyimiz bir. Bu tür etkinlikler sayesinde de kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu tiyatronun sahnelenmesinde öncelikle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a ve Gagauzya’dan buralara kadar gelip bu oyunu sahneleyen kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimizin devam edeceğinin de sözünü veriyoruz’’dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanımız Ahmet Günel  Gagauzya Komrat Belediyesi S.Kesya Müzik ve Drama Tiyatrosu ekibine plaket ve yörüklere özgü yörük yağlığı verdi.

Tiyatro grubu Belediye Başkanımız Ahmet Günel’e teşekkür ederken Başkanımızı Gagauzya’ya davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36