YEŞİLYURT’TA YOL ESNAFIN AYAĞINA GİDİYOR

YEŞİLYURT’TA YOL ESNAFIN AYAĞINA GİDİYOR

YEŞİLYURT’TA YOL ESNAFIN AYAĞINA GİDİYOR

  

Tömük’te esnafların sıcak asfalt sevinci


Erdemli Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra mahalleye dönüşen köyler ve beldelerde hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.Yaz boyunca dur-durak bilmeden asfalt-yolları vatandaşın ayağına seren Erdemli Belediyesi, ekiplerin yoğun mesaisi ile Tömük Yeşilyurt Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Hizmetlerin ayrım yapmadan her mahalleye gitmesi de esnaf ve vatandaşların takdirini topluyor.

HİZMETLER TÖMÜK’TE DE TAM GAZ SÜRÜYOR

Erdemli Belediyesieşit hizmet anlayışına dayanarak, mahalleye dönüşen köy ve beldelerde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Erdemli Belediyesi, büyükşehir yasasıyla kendi hizmet sınırına giren Tömük ve mahallelerini asfaltlama çalışmalarıyla modern ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölgede yapılan çalışmayla ilgili yaptığı açıklamasında; Erdemli Belediyesi’nin imkânlarını büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen bütün beldelere sırasıyla seferber ettiklerini ve hizmet götürmeye devam ettiklerini belirterek,  bu kapsamda Tömük’ün en uç noktasına kadar olan yerlerinin asfaltla tanıştığını kaydetti.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Halktan gelen talepleri de değerlendirerek gerekli çalışmaları yaptıklarının altını çizen Belediye Başkanı Tollu, “Tömük’te ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeşilyurt’ta asfaltlama yapılıyor. Bu hizmetleri yaparken mutlaka halkımızdan gelen talepleri ve şikâyetleri de değerlendiriyoruz. Eş zamanlı devam eden çalışmalar nezdinde 32 ayrı noktada başlattığımız hizmet hamlesi kapsamında olmak üzere tüm köyler ve beldeler nasibini alıyor. Erdemli’nin ve tüm mahallelerimizin daha iyi hizmete kavuşması için, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YEŞİLYURTLU ESNAFLAR: TOLLU SAYESİNDE HİZMETLE TANIŞTIK

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun çok farklı alanlarda hizmetler yaptığını belirten esnaflar, asfalt-yol ve parke hizmetinin ardından geçtiğimiz yıl yapılan meydanın Tömük’e yeni bir soluk getirdiğini söylediler. Özellikle yeni yasayla mahalleye dönüşen beldelerinde yıllardır belediyecilik hizmeti alamamış mahalleler olduğunu hatırlatan esnaflar, belediye ekipleri ile sağlanan koordinasyon sonrası her biriminden hizmetle tanıştıklarını anlattılar. Tömük Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan asfaltlama hizmeti sonrası görüşlerini paylaşan esnaflar çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek, çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlandığına dikkat çektiler. Esnaflar Tömük ve mahallelerinde özellikle son 3 yılda önemli değişiklikler yaşandığını anlattı. Esnaflar “Yol çalışmaları, meydanlar, çocuk oyun grupları, camilerimizin bakımları, bahçe düzenlemeleri konularımız çözüme kavuştu. Bu hizmetlere bakınca, inanıyoruz ki; bundan sonra da belediyemiz mahallemize yaptığı hizmetlere devam edecektir. Son 3 yıla bakınca yüzde 100 değişim var. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun takdire şayan çalışma ve gayreti var. Mahallemizde çok iyi işlere imza attı. Başkanımızı seviyoruz ve çalışmalarını destekliyoruz. Allah yollarını açık etsin” diye konuştular.

YEŞİLYURT ESNAFI MEHMET İLHAN: “MAHALLEMİZ RAHAT BİR NEFES ALDI”

Tömük Yeşilyurt esnaflarından Mehmet İlhan ise belediye hizmetleriyle ilgili görüşlerini paylaşırken, yollarının yenilendiğini ve asfalt hizmetiyle mahalleye yeni bir soluk geldiğini söyledi. Yapılan çalışmalar ile birlikte mahallelerinin daha temiz bir görünümüne kavuştuğunu ifade eden İlhan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun yürüttüğü çalışmalardan memnun olduğunu da dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36