Yılların İhmalini Büyükşehir Çözdü

Yılların İhmalini Büyükşehir Çözdü

Yılların İhmalini Büyükşehir Çözdü

Karaduvar Mahallesi’nin uzun yıllar boyunca çözüm bekleyen alt yapı ve yol problemi Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü.

Yerel yönetimler tarafından uzun yıllar ihmal edilen, alt yapı ve yol çalışmasının çözüme kavuşturulması için yıllarca bekleyen Karaduvar Mahallesi sakinleri beklenen hizmete sonunda kavuştu. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından bir aydır sürdürülen çalışmalar kapsamında Karaduvar Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlanarak,  tahribat oluşan yollar asfaltla kaplandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin görev, yetki ve sorumluluk alanında bulunan ve bir süre önce alt yapı çalışmaları tamamlanan eski ve kullanışsız yollar asfaltlanarak modern ve konforlu hale getirildi.

Yer yer tahribat oluşan yollar Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sıcak asfaltla kaplandı ve bu çalışmalar kapsamında; 6 bin 162,61 ton finişerli yama çalışması gerçekleştirilirken, toplamda 2 bin 300 metrelik bir alanda asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

İki haftadır devam eden çalışmalar kapsamında 1000 metrelik bir alanda daha asfaltlaması yapılacak ve Karaduvar sakinleri konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79