Belediye atölyesi üretiyor, Silifke güzelleşiyor

Belediye atölyesi üretiyor, Silifke güzelleşiyor

Belediye atölyesi üretiyor, Silifke güzelleşiyor

 

Silifke Belediyesi, atölyelerinde ürettiği ahşap ve demir ihtiyaç malzemeleriyle hem modern bir ilçe oluşturuyor hem de belediye bütçesinden tasarruf sağlıyor.

Silifke Belediyesi atölyelerinde üretilen piknik masası, kamelya, çöp kovası, bank, aydınlatma direği, pergole gibi malzemeler, belediyenin demir ve ahşap atölyelerinde kendi işçisiyle üretilerekisraf edilmeden hizmete dönüştürülüyor.

Tasarlanarak üretilen malzemeler, ilçedeki park ve yeşil alanlar ile ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilirken, üretimin ilk aşamasından montajına kadar geçen süreç belediye personeli tarafından titizlikle yürütülüyor.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, atölyelerinde yapılan imalatların ve onarım hizmetlerinin düşük maliyetlerle gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, “Satın almak yerine, park ve yeşil alanlarımıza yerleştirdiğimiz kent mobilyaları ve malzemeleri, kendimiz üretiyoruz. Atölyemizde üretim seri bir şekilde gerçekleştiriliyor. Üretilen malzemeler hem çok kaliteli hem de maliyeti çok hesaplı oluyor. Ürettiğimiz çöp kovaları, kamelyalar, banklar ve aydınlatma direkleri ilçemizin her köşesinde güzel bir görünüm sağlıyor. Zarar görmüş, yıpranmış malzemelerimizi de yerinde tamir ediyoruz ya da atölyelerimize getirerek, bakımlarını yapıyoruz” dedi.

Hizmetleri yapmak kadar, yapılan hizmet ve eserleri korumanın da önemli olduğuna dikkat çeken Altunok, “Çocuk, genç, yaşlı her kuşaktan insanımızın yeşil alan ve parklarımızda hoşça vakit geçirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Buraları temiz tutmakta vatandaş olarak hepimizin görevidir.

Hizmetleri yapıyoruz ama ilçe sakinlerimizden de parklarımıza ve bu çalışmalarımıza, el emeği atölye ürünlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Halkımızla beraber bu güzel ortamları koruyacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79