Meski’nin Mezitli’de İçme suyu Çalışmaları Hız Kesmiyor

Meski’nin Mezitli’de İçme suyu Çalışmaları Hız Kesmiyor

Meski’nin Mezitli’de İçme suyu Çalışmaları Hız Kesmiyor

 

Bozön Mahallesi’nde İçme suyu Çalışmaları Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Mezitli İlçesi Bozön Mahallesi’nde içme suyu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İçme suyu şebeke hatlarının eski olması ve içme suyu hatlarında yaşanan arızalar nedeniyle su kaybı yaşanan mahallede MESKİ tarafından yaklaşık 9 bin 11 metre içme suyu şebeke hattı döşenecek.

1970’li yıllarda yapılan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan içme suyu şebeke hattında sık sık oluşan arızalar üzerine MESKİ harekete geçti. Mahalleye sürekli olarak sağlıklı bir şekilde içme ve kullanma suyu verilememesi nedeniyle yürütülen çalışmalar kapsamında,  9 bin 11 metre içme suyu şebeke hattı yenilenecek. Su kayıplarının önüne geçilecek olan çalışmalar sayesinde içme suyunun düzenli dağılımı sağlanacak. Ayrıca isale hattı ile dere geçişi ve mevcut kaptaj onarımı gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bozön Mahallesi’nin içme suyu isale hattının yenilenmesi ile birlikte, mahalleye daha sağlıklı su dağılımı sağlanırken, mahallenin içme suyu sıkıntısı tamamen ortadan kaldırılacak ve mahalleye kesintisiz olarak sağlıklı bir şekilde su verilecektir” denildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36