Silifke Belediyesi’nden okullara bakım

Silifke Belediyesi’nden okullara bakım

Silifke Belediyesi’nden okullara bakım


Silifke Belediyesi ekipleri tarafından 2019-2020 eğitim öğretim dönemi öncesi okullara yapılan bakım, çevre düzenleme ve ağaç budama çalışmaları ile okulların fiziki koşulları daha sağlıklı hale getirildi.

Çalışmalar kapsamında belediye ekipleri tarafından okullarda oyun sahası düzenlemesi, okul yolu parke kaplaması, oyun parklarının yenilenmesi, bahçe düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

Eğitim kurumlarından gelen tüm taleplere belediyenin imkânları ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Kentimizde hizmet veren eğitim kurumlarımızda yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir takım eksiklikler mevcuttu. Okul yönetimimiz, okul aile birliğimiz ve velilerimizin talebi doğrultusunda bu eksiklikleri bir nebzede olsa tamamlamaya çalışıyoruz.

Okullarda şu an acil yapılması gereken çalışmalar arasında çevre düzenlemesi, oyun aletlerinin bakım ve onarımı, yeşillendirme çalışmaları, boyama ve ağaç budama gibi eksikliklerin giderilmesi ve asfaltlama çalışmaları gibi önemli hizmetler yer almaktaydı. Belediyemize gelen bu tür talepleri aciliyete göre ve imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye devam ediyoruz.

Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları bizler için çok önemli. Bunun bilinciyle imkânlarımız dâhilinde okullarımızda bakım, onarım çalışmaları yapıyoruz. İstiyoruz ki gençlerimiz okullarında herhangi bir oyun sahasının, oturma bankının, yeşil ve temiz bir okul çevresinin eksikliğini hissetmesin. Bu nedenle eğitim öğretim dönemi öncesinde kent merkezinde ve kırsal mahallelerimizdeki okullarda ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyorlar. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36