Silifkeli muhtarların yeni temsilcisi Murat Temur oldu

Silifkeli muhtarların yeni temsilcisi Murat Temur oldu

Silifkeli muhtarların yeni temsilcisi Murat Temur oldu

 Türkiye Muhtarlar Derneği’nin Silifke Şubesi Olağanüstü genel kurulunu yaptı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen kongre de  Silifke’de göreve seçilen 88 muhtarın temsilcisi olarak seçilmek için Keben Muhtarı Murat Temur ve Arkum Muhtarı Mustafa Gökler başkanlık  için aday oldu. Yapılan seçimin sonucunda oy çokluğu ile seçimi Muhtar Murat Temur kazandı.

Genel kurulun açılış konuşmasını eski başkan Remzi Kır’ın konuşmasıyla başladı.

Eski Başkan Kır, “ Muhtarlar Derneğinin başkanı olmaktan bu güne kadar mutluluk duydum. Muhtar arkadaşlarımızla birlik olarak birçok sorunun üstesinden geldik onlara çok teşekkür ediyorum. Başkanlığa aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” dedi.

Adından seçime geçmek için Divan üyeleri seçimleri yapıldı. Divan başkanına  eski başkan Remzi Kır, Kâtip Üyeliliklerine Mustafa Güldür ve Mustafa Doğan seçildi. Ardından geçmiş dönem mali  gelir gider tablosu okundu.  Devamında seçime geçilirken 88 muhtardan derneğe aday olan 77 muhtar oy kullandı.  Oyların 50’sini Murat Temur,  27’sini ise Mustafa  Gökler aldı.  Böylelikle yeni Türkiye Muhtarlar Derneği’nin  Silifke Şubesi Başkanı Murat Temur oldu.

Ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Dernek başkanlığına aday olan Arkum Muhtarı Mustafa Gökler ve Keben Muhtarı Murat Temur birer konuşma yaptı.

Muhtar  Murat Temur  ise, “31 Mart 2019 seçimlerinden  sonra birlik beraberlik ve  tek yumruk olmak adına bu kararı aldık. Birlik adına, beraberlik adına karşınızdayım.  Ben ekibim adına söz veriyorum emanet ettiğiniz görevi en iyi şekilde yürüteceğiz. Bizler zamanımızdan, işimizden, aşımızdan, fedakârlıklar yaparak önümüzdeki 5 yılı en iyi şekilde değerlendirmek için kararlar aldık. Yeri geldiğinde işimizden de olacağız.  Bu derneğin maddi bir getirisi yok ama götürüsü olacak. Bizlerden fedakârlık olmazsa bu işler olmaz. Bana ve ekibime güven duydunuz bizlerde sizler bölge bölge kişi kişi ayırt etmeden ben demeden ekibimle birlikte sorunlarınızı çözmeye çalışacağımıza söz veriyorum. ”dedi.

Diğer Başkan adaylarından Mustafa Gökler ise bir teşekkür konuşması yaparak, kendisini destekleyen muhtarlara teşekkür etti. Ardından yeni seçilen başkan Temur v ekibini tebrik ederek her zaman birlik beraberlik içerisinde olacaklarını ve amaçlarının hizmet etmek olduğu için yeni yönetime de elinden gelen yardımı yapacağını söyledi.

Seçim birlik beraberlik içinde geçti. Muhtarlar yeni başkanlarını tek tek tebrik ettikten sonra hatıra fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36