Silifke Rotary Kulubü'nden Polio' ya son farkındalık etkinliği

Silifke Rotary Kulubü'nden Polio' yason farkındalık etkinliği

Silifke Rotary Kulubü'nden Polio' ya son farkındalık etkinliği

 Silifke Rotary Kulübü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda "Güçlerimizi birleştiriyoruz, dostluk köprüleri kurmak için dalıyoruz" sloganıyla Polio ya dikkat çekmek amacıyla 30Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında ses getiren bir etkinlik düzenlemiştir.

HABER: ATİKE CEYLEN KAÇAR

 Rotary 2430.Bölge Guvernörü Hakan Karaalioğlu ve Eşi Feza, 22.Grup kuluplerden sorumlu Guvernör Yardımcısı Tarkan Kandır ve Eşi Nükhet, Kızkalesi Rotary Kulübü Başkanı Candan Öztürk, Silifke Rotary Kulübü Başkanı Fatma Atalay ve Levent, Silifke Rotary Kulübü tüm üye ve ailelerinin katılımıyla 1 Eylül de Aydıncık ta gerçekleşen dalışta 2430.Bölge Guvernörü Hakan Karaalioğlu ve Silifke Rotary Kulübü Başkanı Fatma Atalay ın su altında Polio bayrağı açmasıyla sonlanan etkinlikte Polio nun sonlandırılması için farkındalık mesajı verilmiştir.

 Dünya üzerinde 32 vakanın kaldığı Polio ile etkili mücadelesini sürdüren Rotary bu tür ses getiren etkinlikleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36