Silifke Belediyespor’un Cankurtaranı

Silifke Belediyespor’un Cankurtaranı

Silifke Belediyespor’un Cankurtaranı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Silifke Belediyespor’un 39 yaşındaki takım kaptanı Mehmet Şıralı, saha içi ve dışındaki tavır ve davranışları ile gençlere örnek oluyor.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Kariyerinde Silifkespor, Mardinspor, Gaskispor, Mezitlispor, Kahramanmaraşspor, Menemenspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Uşak İl Özel İdarespor, Sandıklı Belediyespor, Meskispor, Toroslar Belediyespor ve şu an da Silifke Belediyespor forması giyen tecrübeli futbolcu Mehmet Şıralı, Düziçispor maçında 3 gol atıp hatrick yaparak taraftarlarını sevindirdi.

Silifke Belediyespor’un başarısında görünmeyen kahramanlarından birisinin de Kaptan Mehmet Şıralı olduğunu belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Mehmet Şıralı, karakteriyle, tecrübesiyle, saha içinde ve saha dışında takıma kaptanlık, abilik yapıyor. Sahada da görev verilirse en iyi oyununu oynuyor, takımımıza katkı sağlıyor.  Normal mevkisi  forvet ama defansta da ihtiyaç halinde Muzaffer hocamız orda da görev veriyor. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarla ve futbolcular arasında köprü görevini üstleniyor. Gece gündüz zaman farketmeksizin takımın her işine koşuyor. Bizlerin de yükünü alıyor. İnşallah daha uzun seneler birlikte çalışırız.” dedi.

İŞİNİ İYİ YAPARSAN BAŞARI ZATEN SENİNDİR

Silifke Belediyespor formasını giymekten ve bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ve mutlu olduğunu belirten Kaptan Mehmet Şıralı, “Şimdiye kadar birçok ligde farklı  takımlarda forma giydim. Silifke Belediyespor ile şampiyonluk yaşadım. Bu sene de Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde takımımızın başarısı için elimden geleni yapıyorum. Takımımız genç, yetenekli, başarıya aç futbolculardan oluşuyor. Takımda aile ortamı var. Futbolcu kardeşlerimin gelişimine, futbola bakışına saha içinde ve saha dışında yardımcı olmaya çalışıyorum. Hocamız da görev verdiği sürece sahaya çıkıp görevimi yapıyorum. Düziçispor maçında da 3 gol attığım için mutluyum. Taraftarlarımız ve Silifkeliler bizleri yalnız bırakmasınlar, desteklesinler.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79