Gülnar Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Gülnar Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Gülnar Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor
 Gülnar Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle yollarına yönelik yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Özellikle kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşanan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla yapılan çalışmalarda birçok merkez ve kırsal mahalle yollarının bakım ve onarım çalışmaları tamamlanırken, bu kapsamda İlçemize bağlı Saray Mahallesi Yüzbaşıoğlu Sokak Tilkipınarı mevkiinde stabilize yol çalışması devam ediyor.

Çalışmalar program dahilinde belirlenen bölgelerde hızla devam edecektir.

Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada “ Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için durmadan, yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Gülnar Belediyesi olarak nerede insan varsa oraya hizmet götürüyoruz. İlçemizde yol yapım, onarım ve kilitli parke yapımı olarak gerçekten önemli bir yol kat ettik. ilçemizin bazı bölgelerinde de belirlenen program dahilinde sokak içlerini de stabilize yol yapım çalışmaları yaparak özellikle kış mevsiminde vatandaşlarımızın yaşadıkları ulaşım sıkıntılarını ortadan kaldırıyoruz. Bu kapsamda Saray Mahallesi Yüzbaşıoğlu Sokakta devam eden çalışmalarımızın tamamlanmasıyla hem bölgede yaşayan vatandaşlarımız hem de bölgede üretim yapan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermiş olacağız. Çalışmalarımız program dahilinde belirlenen bölgelerde hızla devam edecektir” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79