Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştayı yarın başlıyor

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından; Mersin Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası , Mersin Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımları ile 18-20 Ekim 2018 tarihlerinde Ulu Resort Hotel'de birincisi düzenlenecek olan "Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştayı"nın hazırlıklarının tamamlandığı açıklandı. Çalıştay yarın başlıyor.

Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştayı yarın başlıyor

Silifke TSO'nun ev sahipliğinde yapılacak olan "Liderlik Akademisi ve Strateji Çalıştayı” hakkında açıklama yapan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Nurettin Kaynar, çalıştaya; KKTC Başbakanı Tufan Erhürman, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yanı sıra üst düzey TOBB üyeleri, eski Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir  ile bölgede faaliyet gösteren TSO Başkan ve yöneticilerinin katılacağı bilgisini verdi.

 

Başkan Kaynar ''Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek olmanın gururunu yaşıyoruz.''

Kaynar, etkinlik kapsamında tüm katılımcılara, Takım Oluşturma, Vizyon Sahibi Olma, Etik Davranma, Karizmatik Liderlik, Stratejik Düşünme, İşbirliğine Yatkın Olma, Koordinasyonu Gözetme, Kurumsallaşma ve İhracat Fikrini Geliştirme gibi konuları kapsayan Sertifikalı Eğitim Programı verileceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı ,'' Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye'de ilk defa bir Sanayi  ve  Ticaret Odası olarak Liderlik Akademisi  ve  Strateji Çalıştayı düzenliyoruz. Akademisyenlerin katılacağı ve üç gün sürecek olan bu çalıştayın Silifke'mizin tanıtımı ve gelişimi için güzel bir adım olmasını diliyoruz . Bu düzenleyeceğimiz çalıştayda amacımız, Silifke'mizin tarih, kültür  ve ekonomisini tanıtmak, Ticaret ve Sanayi sektöründe yar alan meslektaşlarımızla istişare kurmak Türkiye'nin dört bir yanından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanları, iş adamları, Kıbrısta bulunan iş adamları ile ticari ve kültürel istişarelerde bulunmak ve Türkiye'de ki diğer odalarla birlikte Silifke'de  kardeşlik bağı sağlamak olacak. Bizler tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve misafirlerimizin gelmesini bekliyoruz. '' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79