Rotary Kulübünden Belediyeye ziyareti

Rotary Kulübünden Belediyeye ziyareti

Rotary Kulübünden  Belediyeye ziyareti

Silifke Rotary Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ahmet Muhsin Bingöl, Adnan Bayer, İrem Uysal, Kıvılcım Doğdu ile birlikte Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Silifke Rotary Kulübü Başkanı Fatma Uyar Atalay, kulüp faaliyetleri hakkında Başkanvekili Altunok’u bilgilendirdi. Rotary Kulübü Başkanı Atalay yaptığı konuşmada, kulüp olarak bugüne kadar Silifke’de Sosyal projelerden yardımlaşma projelerine, sanat projelerinden müzik, spor ve eğitim gibi pek çok projeye imza attıklarını açıkladı. Başkan Atalay, Rotary Kulübü olarak faaliyetlerinin aralıksız devam edeceğini de bildirdi.

Kendilerini ziyarete gelen Silifke Rotary Kulübü üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Kulüp Başkanı Fatma Uyar Atalay ve yönetim kurulu üyeleri ile de birlikte bir süre sohbet etti. Başkanvekili Sadık Altunok konuşmasında, “Toplum yararına faaliyetlerini sürdüren Silifke Rotary Kulübüne yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak ilçemiz ve halkımız yararına yürütülen tüm projelere imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz, olmada devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36