‘Temel atma törenimize tüm halkımız davetlidir’

‘Temel atma törenimize tüm halkımız davetlidir’

‘Temel atma törenimize tüm halkımız davetlidir’

 

Silifke Belediyesi tarafından Sayağzı Mahallesi’nde, 604 m2 kapalı alana sahip Gündüz Bakım Evi (kreş) inşaatının temeli atılıyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Artık annelerin aklı evde kalmayacak, çocuklarımız tarlalarda üşümeyecek. Tüm halkımızı temel atma törenimize bekliyoruz’ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 20 Eylül Perşembe günü saat 18.00'da gerçekleştirilecek olan Gündüz Bakım Evi (Kreş)’nin Temel Atma Törenine tüm ilçe halkını davet etti. Halkın içinde halkla beraber belediyeyi yöneten Başkan Turgut, kent merkezi ve mahallelere kalıcı hizmetler kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

‘BU GÜZEL PROJENİN İLK ADIMINI HEP BİRLİKTE ATIYORUZ’

Hem tarlada çalışan kadınlar hem de mahalle sakinleri tarafından merakla beklenen Gündüz Bakım Evi Yerinin yapımı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Mustafa Turgut, ‘Soğuk bir kış günü, sabahın beşinde, tarım işçisi kadınlarımızın sırtlarında bebekleri, kucaklarında çocuklarıyla işçi servisi beklediklerini gördüğümden beri, onlar için bir şey yapmalıyız demiştim.
Bugün inşallah bu sorunu çözmek için ilk adımı atıyoruz. Artık annelerimizin aklı evde kalmayacak, çocuklarımız tarlalarda üşümeyecek’

‘HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bugüne kadar görev süremiz içerisinde halkımıza verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, vermeyiz de. Bugüne kadar birçok projeyi masaya yatırdık ve bunları gerçekleştirmenin gayretini göstermekteyiz. Bunlarla beraber yaptığımız hizmetler ortada. Halkımızı boş vaatlerle değil, hizmete açtığımız icraatlarımızla mutlu etmeye çalışıyoruz. Ben tüm Silifkelileri ve Silifke’mizi seviyorum. Halkımıza hizmet etmekten de büyük onur duyuyorum. Bütün vatandaşlarımızı 20.09.2018 Perşembe günü saat 18.00'da gerçekleştirecek olduğumuz Temel Atma Törenimize bekliyoruz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36