Öğrenciler Atilla Güzel ile bir araya geldi

Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği kariyer günlerinin konuğu Atilla Güzel oldu.

Öğrenciler Atilla Güzel ile bir araya geldi

Cumhuriyetin 100. Yılında Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Doğan Cüceloğlu Kültür Merkezinde ilçemiz lise son sınıf öğrencilerine yönelik iki oturumda gerçekleşen Kariyer Günlerinde Avrupa ve Dünya Şampiyonu Millî güreşçi, dalgıç ve ünlü oyuncu Atilla Güzel öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette öğrencilerin ileriye dönük hayallerinden ve bu hayallerin gerçekleşmesi için neler yapılabileceği ile ilgili konuşuldu, öğrencilerin soruları cevaplandı.

Söyleşi sonunda Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, öğrencilerin eğitimine verdiği önem ve emeklerinden dolayı Atilla Güzel’e plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36