AK Partili Meclis Üyelerinden ortak basın açıklaması

AK Partili Meclis Üyelerinden ortak basın açıklaması

AK Partili Meclis Üyelerinden ortak basın açıklaması

  AK Partili Meclis Üyelerinden ortak basın açıklaması

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Lokman Eren, Kerim Kıcıman, Osman Ünlü, Olgun Öztürk,  Kadir Usca,  Hacer Türe, Selim Ergün ve  Osman Taşçı ortak bir basın açıklamasında bulundular.

 İlçe Başkanlığında yapılan ortak basın toplantısına ilçe Başkanı Mustafa Çetin' de eşlik etti.

 Yapılan basın açıklaması Meclis Üyesi Hacer Türe taraf1ından okundu. Türe yapılan açıklamada şunları kaydetti: “15 Temmuz 2016 günü Türk demokrasisi silahlı kuvvetler içerisindeki cuntacı Fettullah Terör Örgütünün kalkıştığı darbe teşebbüsü ile bir yara almıştır. Ancak bu güne kadar ki darbelerden bıkan Türk milleti, hiçbir siyasi ayrım gözetmeden, demokrasimizi ve parlamenter sistemimizi korumak ve kollamak uğruna göğsünü tank, top, tüfek ve uçaklara siper ederek darbecilere geçit vermemiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binalı Yıldırım ve tüm siyasi parti genel başkanları, sivil toplum örgütleri, tüm basını darbeye karşı milletiyle beraber olmuştur.

15 Temmuzdan sonra milletimiz ve demokrasimiz çok daha güçlü, ülkemiz çok daha itibarlı olmuştur. Yaşananlar her türlü darbeyi engellediği gibi bundan sonra böyle haince eylemlere girişme gafleti gösterebileceklere de büyük bir ders olmuştur.

Hiç şüphesiz güzel günler yakındır. Rabbim bu güzel günlerin arifesinde destansı bir kahramanlık mücadelesi ortaya koyan Türk milletinden razı olsun. Darbecilerin heveslerini kursaklarında koyan Allah’a hamdolsun.

Silifke AK Parti Belediye meclis üyeleri olarak darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerken, her türlü demokrasi karşıtı hareketi şiddetle kınıyor, tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi saygıyla arz ediyoruz.”

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36