Güneş karşıtlıklarla karşı karşıya.. 
Tam dereceden Güneş /Jüpiter karşıt açısının açığa çıkardığı kaçınılması gereken gölge enerjilere dikkat. 
Megalomanca zarar verici benlik duygusu, kibir, ukalalık, ben merkezli olma hali, bilmişlik taslayarak yargılayıcı olma, rehavete kapılarak " ben her şeyi nasılsa hallederim "/"bana nasılsa bişey olmaz" gibi gereğinden fazla mantık dışı bir rahatlık ve ego savaşlarına, aşırı yeme içme isteği özellikle tatlıya düşkünlük, maddi savurganlık, abartılı ölçüsüz istekler ve tercihlere sebebiyet verir.

Ve hemen beraberinde Güneş / Pluto&Satürn karşıtlığı da etkin olduğu için daha çok aile içinde ve iş hayatında, ilişkilerde, otorite figürlerleri ve kolluk kuvvetleriyle, baba, patron veya eşle mantıksızca dediğim dedik türden ezici zıtlaşmalara, inatlaşmalara, anlaşmazlıklara, provake eden veya edilen takıntılı düşünce ve hareketlere, gerginlik ve çekişmelere, krizli ortam ve durumların içinde olabiliriz. 
Kendimizi bir takım durumlar ve baskılar içinde kapana kısılmış çaresiz kalmışcasına kısıtlanmış bir çemberin içinde hissedebiliriz. İş yükümüz ve sorumluluklarımız bize her zamankinden daha yorucu gelir. Depresif ve karamsar bir ruh hali  içinde buluruz kendimizi. 
Bir hafta on gün enerjiler zorlayıcı ama geçici ... Unutmayalım bilgi en büyük güçtür. Önemli olan bu bilgiler ışığında farkındalık geliştirerek hareket edelim ki bahsini ettiğimiz hatalara düşmeyelim. 
Ağzımızın tadı kaçmasın değil mi : ) 
Astrolog Ceren Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.