“SÖZ KONUSU SİLİFKE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

“SÖZ KONUSU SİLİFKE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

“SÖZ KONUSU SİLİFKE İSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

 

AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.

Yeni ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıtmak için kamu, kurum ve kuruluşları ziyaret eden AK Parti Silifke İlçe yönetimi, Başkan Mustafa Çetin önderliğinde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

‘SİLİFKE İÇİN HEPİMİZ ÇOK ÇALIŞMALIYIZ’

AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerini tanıtan İlçe Başkanı Çetin, ’Yeni bir yönetim ve yeni bir ekip ruhuyla memleketimiz yani Silifke’miz için çalışmaya geldik ve bu göreve talip olduk. Bu ekip herkesi kucaklayan bir ekip... Bundan sonrada bu anlayışla hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Belediye çalışmalarından memnun olduğumuz kadar büyükşehir yasasıyla birlikte bazı aksaklıklarda meydana geldi.

Sadece ilçemizde değil Türkiye genelinde ki bütün il ve ilçelerde bu sıkıntılar yaşanmaktadır. Fakat Silifke olarak gerek iktidarın gücüyle gerekse Belediyemizin girişim ve çalışmalarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, ilçemize en iyi hizmeti getirmenin plan ve projelerini yapmalıyız. Bu görevde AK Parti İlçe yönetimi olarak ortak akıl ile hareket edilmeli ve biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Söz konusu yıllardır hizmetlerden ve yatırımlardan yoksun kalmış ilçemizi bir an önce ayağa kaldırıp, gelişen ve değişen Türkiye’nin en zengin yörelerinden biri haline getirmektir. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsi genç ve çalışkan bir yapıya sahip… Hizmet için elbirliğiyle çalışıp Silifke’mizi hak ettiği konuma getirmeliyiz’ dedi.

“SİLİFKE’Yİ SİLİFKELİLERDEN BAŞKA HİÇ KİMSE ANLAYAMAZ”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Dr. Mustafa Turgut, ‘İlçemiz gerçekten Türkiye haritasında parmakla gösterilebilecek ender bir yer ve her şeyiyle bir cazibe merkezi. Tarımı, turizmi, sanayisi, denizi, doğal güzellikleri ve daha sayamayacağımız bütün varlıklarıyla ayrı bir zenginlik içeriyor. Bizlerin yetkili makam ve sizlerinde siyasi ilgililer olarak memleket için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Hangi partiden olunursa olunsun, memlekete hizmet aşkı sözde değil özde olmalıdır.

Silifke bugüne kadar siyasi çekişmelerden çok şey kaybetti. Artık kaybedecek zamanımız yok. Bu makamlar mevkiler gelir geçer fakat Silifke ve Silifkeliler burada kalır. Silifke’nin durumunu bugün Silifkelilerden başka hiç kimse anlayamaz.

Ben göreve geldiğim andan itibaren parti rozetimi bir kenarıya bırakarak, halkıma nasıl ve ne şekilde en iyi hizmeti sunabilirim bunun çalışmalarını ve projelerini yaptık.

Her kesime aynı hizmeti aktararak sivil toplum örgütlerimiz, kamu, kurum ve siyasi partilerimizin hepsiyle ortaklaşa hizmet sunmaya çalıştık. Bazı projelerimiz zaman kısıtlılığı nedeniyle faaliyete henüz geçmedi. Önümüzde master plan çerçevesinde birçok projemiz oluşturulmuş durumda…

Kariyerime, siyasi ve mesleki tecrübelerime, bilgime, ekibime ve projelerime güveniyorum.  Silifke’mizin ve ilçemiz dışında yaşayan hemşerilerimizin bizlere ihtiyacı olduğu için bu göreve geldim. Bunun bilincinde olarak elimden gelen bütün gayret ve çabayı sonuna kadar göstereceğim. Zor olan bir şey yoktur fakat zoru başarmakta hepimizin görevimdir. Bunun için ortak akıl çalışmalarımızda el birliğiyle ve güç birliğiyle ilçemize yakışır hizmetleri getirmeliyiz. Yaptığınız ziyaret için teşekkür eder yeni yönetimin halkımız için hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36