Başkan Aktan’dan takıma tam destek

Başkan Aktan’dan takıma tam destek

Başkan Aktan’dan takıma tam destek

 

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğa koşan Medcem Silifke Belediyespor’u yalnız bırakmadı.

Kırıkhanspor maçı öncesi hafta içi Silifke Şehir Stadında Medcem Silifke Belediyespor’un antrenmanını ziyaret eden ve başarılar dileyen Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, hafta sonu da Silifke Şehir Stadında tribündeki yerini aldı ve karşılaşmayı izledi.

 Takımın galip gelmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan “ Takımımızı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Bu takım tüm Silifke’nin ortak paydası, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp tüm Silifke halkıyla beraber zaferi hep beraber omuz omuza kutlama yaparak bitirmek nasip olur inşallah, Silifke şehir stadını tıklım tıklım dolduran Silifkelilere ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36