Altunok, “Silifkemiz'i modern projelerle buluşturuyoruz”

Altunok, “Silifkemiz'i modern projelerle buluşturuyoruz”

Altunok, “Silifkemiz'i modern projelerle buluşturuyoruz”

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Göksu Mahallesi Irmak kenarında yapımında başlanan  24 saat Göksu ikinci etap projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Göksu mahallesi ırmak kenarında yapımı devam eden 24 saat Göksu ikinci etap projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Altunok yaptığı açıklamada,  “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız, gençlerimiz ve emeklilerimizin faydalanabileceği ve adını 24 saat Göksu projesi olarak adlandırdığımız projemizin ikinci etabına Göksu Mahallemizden başladık. Halkımızın faydalanacağı bu projemiz içerisinde modern aydınlatma sistemleri, oyun alanları, yürüme yolları, yeşil alanların oluşturulması, oturma gurupları,  kondisyon aletleri, kuru havuz, bisiklet parkı, 24 saat kamera ile güvenlik hizmetleri yer alacaktır. Göksu Mahallesi 2. Etap projemizi 6 aylık bir süre içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Hem ilçemiz  Silifke’yi modern projelerle buluşturacağız, hem de halkımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız” dedi.

Başkan Sadık  Altunok’un  projenin sağlıklı ve hızlı bir şekilde sürdürülmesi için belediye görevlilerine ve müteahhit firma yetkililerine de talimatlarda bulunduğu öğrenildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79