MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, darbe girişiyle ilgili açıklama yaptı

MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, darbe girişiyle ilgili açıklama yaptı

MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, darbe girişiyle ilgili açıklama yaptı


Başkan Oğuz, “Son yaşanan olaylar. Cuma’yı Cumartesi’ne bağlayan gece, Ülkemizin üzerine bir kabus gibi çökmüştür. Terör,  Silahlı Kuvvetlerimizin komuta kademesine kadar sızmış, Ordumuzun elindeki helikopter ve savaş uçaklarına dahi el koyarak, Milletin Meclisine ve ülkemizin bir çok kritik noktalarına bombalar yağdırarak yönetime dahi el koyma girişiminde bulunmuştur. Bu yapılan  saldırılar sonucunda bir çok asker, polis ve vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden tüm şehitlerimize ALLAH’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum,

Ülkemizin ve Milletimizin üzerine çöken bir bela daha, milletimizin sağ duyusu, güvenlik güçlerimizin azmiyle bir kez daha bertaraf edilmiştir.

Demokrasinin ülkemiz için, Milletimiz için ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır.

Son bir yılda ülkemizde yaşanan terör olayları ve saldırıları, adeta dün gece yaşananların habercisi olmuştur. Bir yıldır yaşanan her terör olayından sonra sorumlu olan yetkililer terörü kınamakla, lanetlemekle yetinmiş güvenlik zafiyetinin olmadığını dile getirmişlerdir.

Yıllar önce bu yapılanmanın, bu kadrolaşmaların ülkemiz için ne kadar tehlikeli olacağı bir çok kesim ve özellikle Milliyetçi Hareket Partisi tarafından hep dile getirilmiş. Bu günkü iktidar heo uyarılmıştır. Ama iktidar tarafından bu uyarılar ve ikazlar maalesef dikkate alınmamıştır. Bu gün gelinen nokta ortadır.

Ülkemize bela olan her türlü terörün bir an önce bitirilmesi, Bu son terör eylemini gerçekleştirenlerin bir an önce hak ettikleri cezalara çarptırılması. Olayların  bu noktaya gelmesinde ihmali olan, zafiyet gösteren, sorumluluğu olan her kim varsa Adaletin ve Yüce Türk Milleti önünde hesap vermesi gerekir.Bir kez daha Türk Milletinin başı sağ olsun diliyorum.”

                                              

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36